جهاد دانشـگاهی علـم و صنعت

دربـاره جهاد دانشـگاهی علم و صنعت


جهاد دانشگاهی علم و صنعت بعنوان نهاد عمومی غیر دولتی فعالیت خود را از سال 1359 با هدف بومی سازی و تولید دانش فنی در زمینه طراحی و ساخت محصولات صنعتی ، ارایه خدمات تخصصی و انجام تحقیقات کاربردی مورد نیاز کشور در حوزه برق و مکانیک انجام می دهد.

این مجموعه با ایجاد مراکز خدمات تخصصی و گروه های پژوهشی برق و مکانیک توانسته است باایجاد ارتباطات مناسب با دانشگاه ها و مراکز علمی و تخصصی کشور و جذب متخصصان مجرب گام های موثری درراستای تامین نیازهای پژوهشی ، تحقیقات کاربری ، خدمات مهندسی کشور و همچنین طراحی و ساخت محصولات مورد نیاز صنعت بردارد.

حضور موفق این واحد در صنایع نفت ،گاز ، پالایشگاه ها ، پتروشیمی ، صنایع ریلی ، صنایع سیمان و معدن ، تولید فلزات غیر آهنی ، مس ، آلومینیم و فولاد و عقد قراردادهای متعدد با کارفرمایان نشان از اعتماد صنعت به این مجموعه دانش بنیان می باشد .

از مهمترین محصولات این واحد می توان به طراحی و ساخت انواع رکتیفایر های صنعتی ولتاژ بالا و جریان بالا، منابع تغذیه بدون وقفه شامل انواع یو پی اس و شارژرهای صنعتی ، کنترل دور موتورهای ولتاژ متوسط ، سیستم برق و کنترل دکل حفاری نفت ، تجهیزات آزمایشگاه فشار قوی و خدمات تست عایقی ، انواع غبار گیر های صنعتی شامل فیلترهای الکترواستاتیک و بگ هاوس ، دکل حفاری نفت ، بازوهای بارگیری دریایی نفت ، سیستم جلوگیری رسوب مخازن نفت و نمکزدایی الکترواستاتیکی اشاره نمود که در صنایع مختلف و با کارفرمایان متعدد انجام شده است.

تضمین سیستم کیفیت مطابق با استاندارد ایزو 2015/9001 ، کسب رتبه در هفت دوره جشنواره خوارزمی و کسب تائید های انطباق کیفیت محصول حاکی ازپویایی و عملکرد حرفه ای جهاد دانشگاهی علم و صنعت در صنعت می باشد.

این مجموعه را 400 نفر پرسنل شامل اعضای هئیت علمی چهار گروه پژوهشی (پژوهشکده برق جهاد دانشگاهی و واحد) از نظر پژوهشی ، علمی و شش مرکز خدمات مهندسی و تخصصی از نظر اجرایی (طراحی و ساخت صنعتی) پشتیبانی می کنند.