دکل حفاری خشکی نفت یکی از محصولات این مرکز می باشد که طراحی و ساخت آن از سال 1389 آغاز شده است. سهم بومی سازی دکل اول حدود 45% بوده که این عدد در ساخت دکل های آتی تا 70% قابلیت افزایش را دارد. ساخت استراکچر فلزی (Mast&Sub)، تانک های گل، تانک های آب، تانک های سوخت و سیستم برق و کنترل (SCR&MCC System) مطابق با استاندارد های بین المللی در کارگاه های ساخت این مرکز به مساحت 5000 متر مربع انجام می شود. این مرکز با توانمندی طراحی، مهندسی، ساخت و مونتاژ بر اساس مشخصات فنی و AVL مورد نظر کارفرما، تجهیزات را ساخته یا تامین می نماید و سپس در یارد مونتاژ دکل حفاری به مساحت حدود 7000 متر مربع با داشتن امکانات و تجهیزات بالابری تا ظرفیت 64 تن، تمامی تجهیزات را مونتاژ نموده و عملیات کابل کشی و برق رسانی را انجام می دهند. امکان تست سرد و گرم، عملیات Rig Up و Rig Down در یارد مرکز در حضور نمایندگان کارفرما میسر می باشد. پس ازاثبات دکل حفاری، کارشناسان برق و مکانیک مرکز در طول دوران گارانتی به صورت تمام وقت در یارد کارفرما حضور خواهند داشت و در دوره وارانتی، قطعات مورد نیاز کارفرما تامین می گردد.
دکل حفاری خشکی نفت یکی از محصولات این مرکز می باشد که طراحی و ساخت آن از سال 1389 آغاز شده است. سهم بومی سازی دکل اول حدود 45% بوده که این عدد در ساخت دکل های آتی تا 70% قابلیت افزایش را دارد.
ساخت استراکچر فلزی (Mast&Sub)، تانک های گل، تانک های آب، تانک های سوخت و سیستم برق و کنترل (SCR&MCC System) مطابق با استاندارد های بین المللی در کارگاه های ساخت این مرکز به مساحت 5000 متر مربع انجام می شود. این مرکز با توانمندی طراحی، مهندسی، ساخت و مونتاژ بر اساس مشخصات فنی و AVL مورد نظر کارفرما، تجهیزات را ساخته یا تامین می نماید و سپس در یارد مونتاژ دکل حفاری به مساحت حدود 7000 متر مربع با داشتن امکانات و تجهیزات بالابری تا ظرفیت 64 تن، تمامی تجهیزات را مونتاژ نموده و عملیات کابل کشی و برق رسانی را انجام می دهند. امکان تست سرد و گرم، عملیات Rig Up و Rig Down در یارد مرکز در حضور نمایندگان کارفرما میسر می باشد. پس ازاثبات دکل حفاری، کارشناسان برق و مکانیک مرکز در طول دوران گارانتی به صورت تمام وقت در یارد کارفرما حضور خواهند داشت و در دوره وارانتی، قطعات مورد نیاز کارفرما تامین می گردد.
نمايشگر پروفيل رسوبات مخازن نفتي توسط پژوهشكده برق جهاد دانشگاهي و به سفارش شركت ملي نفت ايران طراحي شده است اين سيستم شامل اجزاي زير است:
نمايشگر پروفيل رسوبات مخازن نفتي توسط پژوهشكده برق جهاد دانشگاهي و به سفارش
شركت ملي نفت ايران طراحي شده است اين سيستم شامل اجزاي زير است:
جهاد دانشگاهی علم و صنعت با بیش از 30 سال تجربه در صنعت نفت و گاز، شرکتی پیشرو در زمینه طراحی و ساخت پکیج نمکزدای نفت خام در ایران به شمار میآید. نمکزدای الکترواستاتیکی نفت خام به عنوان تکنولوژی مطلوب جهت جداسازی آب نمک موجود در جریان نفت در نظر گرفته میشود. ساخت در دو مقیاس: 1- مقیاس پایلوت: بکارگیری به عنوان سیمولاتور ظرفیت تا 30 بشکه در روز بکارگیری به عنوان شرایط بهینه عملکردی از لحاظ دما، تزریق آب و ماده شیمیایی، میدان الکتریکی و ... قابل حمل بودن 2- مقیاس صنعتی: ظرفیت تا 55000 بشکه در روز سیستم کنترل ارتقاء یافته پکیج به دو صورت نصب دائم و نصب بر اسکید
جهاد دانشگاهی علم و صنعت با بیش از 30 سال تجربه در صنعت نفت و گاز، شرکتی پیشرو در زمینه طراحی و ساخت پکیج نمکزدای نفت خام در ایران به شمار میآید. نمکزدای الکترواستاتیکی نفت خام به عنوان تکنولوژی مطلوب جهت جداسازی آب نمک موجود در جریان نفت در نظر گرفته میشود.
ساخت در دو مقیاس:
1- مقیاس پایلوت:
با توسعه روز افزون کاربرد الکتروموتورهای پرقدرت فشار متوسط در صنعت نیاز به استفاده از راهاندازهای نرم و کنترل دور الکتروموتورهای آسنکرون بیش از پیش اهمیت پیدا کرده است. کاهش مصرف انرژی، افزایش طول عمر الکتروموتورها، بهبود کیفیت توان مصرفی از شبکه از مهمترین ویژگیهای این محصولات میباشد.
یو پی اس های ساخت JDEVS با تکنولوژی روز دنیا ، قابلیت اطمینان بالا و امکان تطبیق کامل بر اساس نیاز مشتری با کاربردهای فراوان در پروژه های نفت و گاز، پالایشگاه ، پتروشیمی و نیروگاه می باشد.
باتری شارژهای صنعتی JDEVS به صورت ولتاژ ثابت و با قابلیت محدود کنندگی جریان ، 6 یا 12 پالسه و بر اساس مبدل های قدرت الکترونیکی ساخته می شوند. برای ارائه عملکرد عالی و بالا بردن قابلیت اطمینان، باتری شارژر ها با تکنولوژی تریستوری طراحی و ساخته می شوند. باتری شارژر بدون محدودیت در جریان و ولتاژ خروجی و براساس نیاز مشتری قابل طراحی و ساخت می باشد
يو پی اس های استاندارد (نیمه صنعتی) JDEVS با تکنولوژی روز دنیا ، قابلیت اطمینان ، ضریب توان وراندمان بالا جهت صنایع مختلف طراحی و ساخته می شود.
تولیدات متنوع اینورترهای JDEVS ، توان پیوسته ومطمئنی را برای کابردهای ویژه فراهم می کند. محدوده این تولیدات بین 1KVA تا 500KVA (توان بیشتر بر اساس سفارش ) مطابق با استانداردهای روز دنیامیباشد و با توجه به نیازهای مشتری طراحی و تولید می شوند. این سیستم ها برای محافظت از بارهای حساس در برابر اختلالات شبکه 9 گانه شبکه از قبیل ، قطع برق ، نوسانات و ضربه های ناگهانی ولتاژ ، spike و تغییرات فرکانس طراحی و تولید می گردند. اینورترها با تکنولوژی PWM ، انرژی DC را به AC تبدیل می کند. طراحی به روز و با کارائی بالای این دستگاه ها به استفاده کنندگان این امکان را میدهد تا از هرگونه مشکلات شبکه در امان باشند.
تولیدات متنوع اینورترهای JDEVS ، توان پیوسته ومطمئنی را برای کابردهای ویژه فراهم می کند. محدوده این تولیدات بین 1KVA تا 500KVA (توان بیشتر بر اساس سفارش ) مطابق با استانداردهای روز دنیامیباشد و با توجه به نیازهای مشتری طراحی و تولید می شوند.
این سیستم ها برای محافظت از بارهای حساس در برابر اختلالات شبکه 9 گانه شبکه از قبیل ، قطع برق ، نوسانات و ضربه های ناگهانی ولتاژ ، spike و تغییرات فرکانس طراحی و تولید می گردند.
اینورترها با تکنولوژی PWM ، انرژی DC را به AC تبدیل می کند. طراحی به روز و با کارائی بالای این دستگاه ها به استفاده کنندگان این امکان را میدهد تا از هرگونه مشکلات شبکه در امان باشند.
سیبتم باتری مونیتورینگ JDEVS جهت مانیتور کردن شرایط و وضعیت تمام باتری های تشکیل دهنده بانک باتری بدون تاثیرگذاری بر عملکرد آن و یا اتلاف انرژی طراحی و ساخته می شود
به منظور انتقال ایمن و آسان نفت و فرآورده های نفتی و یا معیانات گازی و ... از ساحل به کشتی و بالعکس از بازوهای بارگیری دریایی استفاده می گردد. با توجه به حساس بودن این تجهیز و High-tech بودن آن در حال حاضر کشورهای کمی در دنیا قادر به طراحی و ساخت این تجهیز می باشند که جهاد دانشگاهی علم و صنعت اولین و تنها تولید کننده بازوهای بارگیری دریایی ایرانی می باشد که با طراحی داخلی و بومی سازی این تجهیز نسبت به طراحی و ساخت و نصب و تحویل بازوی دریایی در داخل کشوراقدام نموده و در حال حاضر این تجهیزدر جزیره خارک در حال استفاده می باشد.
به منظور انتقال ایمن و آسان نفت و فرآورده های نفتی و یا معیانات گازی و ... از ساحل به کشتی و بالعکس از بازوهای بارگیری دریایی استفاده می گردد.
با توجه به حساس بودن این تجهیز و High-tech بودن آن در حال حاضر کشورهای کمی در دنیا قادر به طراحی و ساخت این تجهیز می باشند که جهاد دانشگاهی علم و صنعت اولین و تنها تولید کننده بازوهای بارگیری دریایی ایرانی می باشد که با طراحی داخلی و بومی سازی این تجهیز نسبت به طراحی و ساخت و نصب و تحویل بازوی دریایی در داخل کشوراقدام نموده و در حال حاضر این تجهیزدر جزیره خارک در حال استفاده می باشد.